Poginula dok je pokušavala da napravi selfi na litici

Tridesetpetogodišnja turistkinja iz Nemačke poginula je dok je pokušavala da napravi selfi na "Kraju sveta".
Naime, Nemica koja se na Šri Lanki našla na odmoru poželela je da uslika selfi na "Kraju sveta", tačnije u Nacionalnom parku "Horton Plejns" u Šri Lanki. Dok je rano ujutru obilazila Nacionalni park sa drugaricom, zastala je na litici kako bi se uslikala. Izgubila je tlo pod nogama i pala u provaliju. 
 
Potraga za njom je trajala šest sati, a njeno telo je primećeno iz vazduha. 
 
"Krajem sveta" naziva se litica kod grada Belangoda sa koje se pruža veličanstveni pogled na Indijski okean. Važno je doći rano ujutro pre nego što se navuče magla.
  • Deus Ex Machina

    13.11.2018 13:19
    krivi su malo i oni
    Ajde sto ljudi zbog obicnih selfija gube glavu, ali je i ovo daleko od prvog puta da neko padne odatle. Neku zastitnu ogradu bi svako normalan pomislio staviti tu a ne da naprave vidikovac pa ako se strmoglavis nikom nista.
  • :(

    13.11.2018 13:12
    Umrla je radeci ono sto je najvise volela.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet