Incidenti na maršu za prava transrodnih osoba u Kijevu

Dve osobe napadnute su suzavcem na maršu za prava transrodnih osoba koji je održan danas u Kijevu.
Agencija Frans pres koja je na licu mesta javila je da je skup prekinula grupa od nekoliko desetina pristalica ekstremne desnice.
 
Demonstranti su na skupu nosili zastave duginih boja kao i transparente s natpisima "Stop transfobiji".
 
Pristalice ekstremne desnice su bacili zapaljive bombe na demonstrante kao i suzavac.
 
Policija je potom preusmerila demonstrante da uđu u jednu stanicu metroa koja je zatvorena, kako ne bi došlo do daljeg nasilja.
 
Homofobija je veoma prisutna u Ukrajini, ali su proevropske vlasti u Kijevu navele da su odlučne da pokažu toleranciju, i dozvolile su gej parade, kao i razna druga okupljanja za prava LGBT zajednice.
  • nije naše

    19.11.2018 04:53
    Ova transrodna ideologija se neverovatnom brzinom osnažila u poslednjih nekoliko godina, ali nemojte da vas zbunjujue, to je ništa više do najnovije metode i pokušaja tzv. terapije "izlečenja" homoseksualnosti kao i davanje svih mogućih privilegija autoginofiličnim muškarcima. Ako uradite dobro domaći videćete da je i sam transseksualizam tako nastao.

    Bazira se na prepakovanom sistemu rodnih uloga u liberalnoj mašnici (konzervativizam = žene trebaju da nose suknje, da se šminkaju... liberalizam = ako nosim suknju i šminkam se onda sam žena).
    Dovoljno je i da se zna da se u sve više zemalja koje su teško homofobične dozvoljava i forsira takozvana operacija "promene pola". (zemlje Bliskog Istoka, Indija, Tajland, Brazil...)
    Na zapadu uveliko udara njihov lobi i naravno prva žrtva na putu su uvek žene i osnovna ljudska prava žena.

    Kreće polako i kod nas da se lobira tako da se ne iznenadite ako u skorijoj budućnosti vidite i čujete sve više i više o njima.

    I naravno ovo će opet da se pripiše kao neka naša krivica (mada će i donekle biti ako im dozvolimo da nam preuzmu zajednicu) kada sve krene po zlu, a krenuće...

    U potpisu,
    homo osoba

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.