VIDEO: Ivanka Tramp koristila lični mejl za poslove vlade

Ćerka i savetnica predsednika SAD Donalda Trampa, Ivanka Tramp, koristila je lični i-mejl za poslove američke vlade, objavio je Vašington post.
List se poziva na neimenovane izvore koji tvrde da su do ovog otkrića došli zvaničnici Bele kuće.
 
Ivanka Tramp je rekla da nije bila upućena u detalje federalnih pravila.
 
Portparol advokata Ivanke Tramp potvrdio je da je ona koristila lični imejl prošle godine, pre nego što joj je rečeno za pravila i da je sva elektronska pošta u vezi sa poslovima vlade dostupna već nekoliko meseci.
 
Donald Tramp je optužio 2016. Hilari Klinton da je zemlju dovela u opasnost kada je koristila svoj privatni imejl u vreme kada je bila državni sekretar SAD.
 
  • Ns 49

    20.11.2018 18:40
    Al je slatka

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.