Orban o Gruevskom: On je zaštitio mađarske granice, Soroš ga proganja

Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski doprineo zaštiti mađarske granice, a da ga s druge strane organizacije povezane sa Džordžom Sorošem progone.
Orban o Gruevskom: On je zaštitio mađarske granice, Soroš ga proganja
Foto: Pixabay
On je rekao da će Mađarska zbog toga pravično tretirati svoje saradnike, a Gruevski jeste, kaže, njegov saradnik, kao što je to i mađarskom narodu.
 
- Ne možemo da isključimo pravne procedure, ali možemo da omogučimo pravičan tretman - poručio je Orban nakon što je njegova zemlja primila Gruevskog koji je trebalo da služi zatvorsku kaznu.
 
Mađarski premijer je dodao da je uveren da su organizacije povezane sa Džordžom Sorošem uključene u progranjanje Gruevskog. Komentarišući sudske postupke koji se vode protiv Gruevskog, izjavio je da je reč o komplikovanim sporovima.
 
- Vlasti će odlučivati šta će uraditi u vezi s ekstradicijom - rekao je Orban, primetivši da bi "bez bivšeg premijera Makedonije bilo teže zaštiti mađarske granice".
  • Glupača

    23.11.2018 19:05
    A nase granice? Nama je uvalio sve izbeglice
  • Dosta, bre!

    23.11.2018 18:14
    Još da kaže "Juden raus!" i pljuniti adolf... Samo mu brkovi fale. Le Mond ga je pre mnogo godina nacrtao kao nacistu. Samo k..nja o Sorosu, migrantima, ugroženosti i naciji, a zapravo se bogati nenormalno i uništava sve koji ga ne obožavaju.
  • Vojvodjanin

    23.11.2018 16:42
    Zao mi je Madjara, imali su sansu da postanu ono sto su oduvek zeleli a ovaj gajger iz neke zabite selendre ih odvukao na ivicu civilizacije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet