VIDEO: Susret Viktora Orbana i Čaka Norisa, mađarski premijer sebe nazvao "uličnim borcem"

Američki akcioni glumac i legenda pop kulture Čak Noris boravio je u Budimpešti, a mađarski premijer Viktor Orban nije mogao da propusti priliku da bude dobar domaćin i ugosti teksaškog rendžera.
Orban je u razgovoru sa glumcem primetio da ga liberali mrze "više nego Donalda Trampa", opisujući sebe kao "uličnog borca".
 
Orban je govorio o svom skromnom odrastanju u malom selu, dok je vozio Norisa da posmatraju protivterorističku vežbu.
 
"Znaš da sam ja u suštini ulični borac. Nisam iz elite. Umesto toga, potičem iz malog sela 40 kilometara odavde", ispričao je Orban.
 
Noris, poznat po akcionim filmovima i serijama iz 70-ih, 80-ih i 90-ih, uporedio je mađarskog premijera sa američkim predsednikom.
 
"Devedeset odsto komentara o meni je negativno. Liberali me mrze", rekao je Orban, na šta ga je Noris upitao: "Kao Trampa?"
 
"Malo više od toga", odgovorio je premijer.
 
Noris boravi u Mađarskoj u okviru humanitarne inicijative.
 
  • drtina

    29.11.2018 15:53
    Kao i kod nas u Mađarsku dolaze glumci starci u svetu odavno zaboravljeni. Onda im vlast priredi performans, rijaliti i ovi za to dobiju novce..
  • /

    29.11.2018 13:00
    /
    sad i ovaj
    onaj depardje mi je unistio predstavu o obeliksu. kadgod pogledam obeliksa vidim depardjea
  • Milan

    29.11.2018 09:55
    Cak Noris
    Ako ovo vidi nas Aca faca...nastavite sami misao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.