VIDEO: Tito dobio spomenik u Podgorici

Spomenik Josipu Brozu Titu postavljen je u Podgorici, uoči 19. decembra, kada se obeležava oslobođenje glavnog grada Crne Gore.
Skupština Podgorice je 30. oktobra usvojila predlog gradonačelnika Ivana Vukovića da u tom gradu bude podignut spomenik Titu, prenela je RTCG.
 
Vuković je tada rekao da inicijativa o podizanju spomenika Titu ne predstavlja jugonostalgiju, već dokaz da Crna Gora ostaje verna antifašističkoj orijentaciji. 
 
 
  • Petar

    18.12.2018 22:34
    Jedini istinski drzavnik sa ovih prostora bio je Tito.Sve ostalo su jajare .
  • dragan

    18.12.2018 21:02
    Na ovim prostorima jedino normalno se zivelo za vreme Tita .
  • mirko

    18.12.2018 20:11
    treba i u novom sadu postaviti spomenik

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.