VIDEO: Uhapšen Draško Stanivuković, poslanik koji podržava "Pravdu za Davida"

Draško Stanivuković, poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, za kojim je u nedelju raspisana poternica, uhapšen je večeras u Banjaluci, prenosi TV N1.
VIDEO: Uhapšen Draško Stanivuković, poslanik koji podržava "Pravdu za Davida"
Foto: Printscreen
Klix.ba navodi da je on uhapšen pošto je zajedno s majkom nesrećno nastradalog mladića Davida Dragičevića, Suzanom Radanović, i građanima Banjaluke u Sabornom hramu Hrista Spasitelja zapalio sveću.
 
Stanivuković je prošle sedmice tokom protesta u Banjaluci uhapšen dvaput, a nakon puštanja na slobodu, u nekoliko navrata se obratio javnosti putem društvenih mreža.
 
  • zemara

    02.01.2019 12:47
    A gde li se glavni mapetovac sakrio? Da nije možda u britanskoj ambasadi?
  • Mikey

    02.01.2019 09:45
    Odjednom vam nisu vise krivi Vatikan , Tramp i zapad ?
  • ataševac drvarski

    02.01.2019 06:40
    hapsenja u banja luci
    Tak treba,I to da kopa neki kanal seljacima.korisni rad,a ne idemo na kapucino.pa na burek pa malo da arlaucemo rusimo drzavu srpsku.pa dolare isplata.pa neki rostilj.I tako svaki dan.
    Izbori bili nije prosao.e,tako bez kapucina,bureka I c ed vapa samo mala supica.I krmp I lopata.prava terapija za usijane petokolonase.nesretnik ridjan

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet