Junker: Razgovaraću sa Mej, ali neće biti izmene dogovora o Bregzitu

Šef Evropske komisije Žan-Klod Junker najavio je da će ove nedelje još razgovarati s britanskom premijerkom Terezom Mej, ali je isključio mogućnost izmene dogovora o Bregzitu postignutog između dve strane u novembru da bi dobio podršku britanskog parlamenta.
Junker: Razgovaraću sa Mej, ali neće biti izmene dogovora o Bregzitu
Foto: Screenshot
Portparol Evropske komisije Margaritis Skinjas rekao je danas da je "sporazum o Bregzitu, koji je na stolu, najbolji i jedini mogući sporazum".
 
Tereza Mej radi na tome da taj sporazum odobri britanski parlament, ali je bila primorana da odloži glasanje o njemu prošlog meseca jer je očekivala siguran poraz. Sada se očekuje da će o sporazumu da se glasa iduće nedelje.
 
U Britaniji neki i dalje očekuju da bi sporazum mogao da bude preispitan, ali je Skinjas rekao danas da o njemu neće biti ponovnog pregovaranja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Tusk rekonstruisao vladu Poljske

Poljski premijer Donald Tusk danas je rekonstruisao vladu, u sklopu koje će dosadašnji koordinator specijalnih službi Tomaš Sjemonjak stupiti na dužnost ministra unutrašnjih poslova.