Umro nakon celog dana na poslu

Saobraćajni policajac Jiang Ruhua (55) iz centralne Kine umro je nakon što je radio 24 sata bez odmora, prenosi "Dejli mejl".
Muškarac je doživeo krvarenje u mozgu i pronađen je mrtav u svojoj kancelariji. Pronašao ga je kolega. Odmah je prevezen u bolnicu, ali je bilo kasno, konstatovana je smrt. Ovaj slučaj je izazvao niz rasprava na društvenim mrežama u Kini.
 
Građani traže da se bolje urede propisi o radu, pošto dolazi do porasta smrtnih slučajeva zbog prekomernog rada. To što je policajac radio 24 sata bez prestanka dovelo je do njegove smrti.
 
Jedan od njegovih kolega je rekao novinarima da je otvorio vrata kancelarije pokojnog kolege u 6:40 časova da bi ga proverio pre početka svoje smene. Našao ga je na zemlji bez svesti i odmah je pozvao hitnu pomoć.
 
Ruhua se pridružio policiji 1986. godine u februaru, a dva puta je dobio priznanje za najboljeg saobraćajnog policajaca.
 
Nakon što je radio 24 sata bez prestanka, on je hteo da se vrati na raskrsnicu da bi regulisao saobraćaj prilikom jutarnje gužve, a onda je doživeo moždano krvarenje i umro.
 
U proseku 600.000 ljudi godišnje umre u Kini zbog prekomernog rada, prenosi "Čajna dejli". Ovo se dešava zbog velike konkurencije na tržištu, pa moraju da rade više zbog većih prihoda i napredovanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet