Zbog snežne oluje u SAD otkazano 1.550 letova

Više od 1.550 letova otkazano je zbog velike snežne oluje u Sjedinjenim Američkim Državama, navodi sajt za praćenje letova "Flight aware".
Zbog snežne oluje u SAD otkazano 1.550 letova
Foto: Screenshot
Među najteže pogođenim aerodromima je međunarodni aerodrom "Logan" u Bostonu, dok je sa Regionalnog aerodroma "Mančester-Boston" u Nju Hempširu zakazano poletanje samo tri aviona. Otkazani su svi letovi na međunarodnom aerodromu u Berlingtonu.
 
AP ističe da su zimskom olujom, koja je pogodila američki Srednji zapad i Severoistok, pogođeni i drugi vidovi transporta, poput železničkog.
 
Američka železnička kompanija "Amtrak" saopštila je da očekuje da će svi njeni vozovi ponovo saobraćati u skladu sa rasporedom u ponedeljak, nakon vikenda koji su obeležili otkazivanje i odlaganje vozova, izazvanih olujom. Među linijama na koje je uticala oluja su linija od Bostona do Vašingtona, od Njujorka do Bafala, od Čikaga ka Njujorku i Bostonu, kao i linija od Njujorka, ka Filadelfiji i Harisburgu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet