Završena potraga za nestalim avionom i fudbalerom Emilijanom Salom

Potraga za nestalim avionom koji je prevozio argentinskog fudbalera Emilijana Salu iz Nanta u Kardif danas je završena, saopštili su zvaničnici.
Završena potraga za nestalim avionom i fudbalerom Emilijanom Salom
Foto: Pixabay
"Spasilački tim je doneo tešku odluku da okonča pretragu", rekao je jedan od vodja spasilačkog tima Dejvid Barker.
 
On je dodao da su šanse da ima preživelih izuzetno male. Naveo je da su porodice obaveštene o odluci da se prekine potraga.
 
Sala je zajedno sa pilotom Dejvidom Ibotsonom iz Nanta putovao u Kardif, svoj novi klub. Mali avion je u ponedeljak uveče krenuo iz Francuske, a nestao je sa radara 13 kilometara severnozapadno od Oldernija.
 
Tokom potraga u utorak, sredu i danas, nije nadjeno ništa što bi ukazivalo na avion ili preživele.
 
Šef vazdužne spasilačke službe Lamanša Džon Ficdžerald izjavio je juče da i najspremnija osoba može da preživi samo nekoliko sati u vodi.
  • Dzo

    24.01.2019 23:19
    Gosn Dzon Ficdzerald je lazov. Pa evo ja sam preziveo 9 meseci u "vodi" pre nego sto sam se rodio.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet