Vojska Venecuele sprečava ulazak humanitarne pomoći u zemlju

Vojska Venecuele je postavila barikade na mostu na graničnom prelazu s Kolumbijom kako bi blokirala ulazak humanitarne pomoći u zemlju.
Most je juče blokiran cisternom za gorivo, prikolicom i ogradom kod kolumbijskog pograničnog grada Kukuta.
 
Opozicioni lider Huan Gvaido koji se proglasio za privremenog predsednika Venecuele rekao je da će hrana i lekovi početi da stižu u Venecuelu uprkos protivljenju socijalističkog predsednika Nikolasa Madura.
 
Predstavnica neprofitne organizacije Entre dos tjeras Alba Pereira kazala je da je blokada pokušaj zastrašivanja koji neće dati rezultate.
 
Pereira je navela da venecuelanski zvaničnici žele da produže, kako je rekla, "apsurdnu krizu" održavanjem nestašice hrane i lekova.
  • ...

    07.02.2019 02:37
    ,,,
    sve se manje više zna, mislim ko hoće
    https://www.mintpressnews.com/us-led-economic-war-not-socialism-tearing-venezuela-apart/218335/

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet