Učenik slovom "U" žigosao đake tokom nastave

Jedan učenik prvog razreda srednje Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole u Zadru užarenim predmetom u obliku slova "U" žigosao je jednu školsku koleginicu i jednog kolegu.
Učenik slovom "U" žigosao đake tokom nastave
Foto: Pixabay (ilustracija)
Nasilnik je istoj devojčici još slao poruke u kojima joj je pretio smrću, a njen otac tvrdi da je do krvi prebio i njegovu drugu ćerku, javlja Indeks.hr pozivajući se na RTL.
 
"Dete mi je pod stresom. Danas uopšte nije išla u školu jer je i sinoć, nakon svega, dobila preteće poruke u kojima joj se preti smrću", rekao je otac tinejdžerke Adem Shala.
 
On je rekao da je policija upoznata sa slučajem, a da škola ništa ne preduzima.
 
"Taj dečko je i pre bio problematičan. Jednom mi je pretukao drugu ćerku koja je sva krvava došla kući. Strašno je šta se sve u toj školi događa, a niko ništa ne preduzima. Ovo je napad na moju decu jer smo pripadnici albanske manjine. Zato joj je i utisnuo to slovo 'U' i rekao kako se sad može hvaliti da je ustaša", rekao je otac.
 
Ispričao je kako je maloletni nasilnik njegovoj ćerki prvo rekao da mu da 10 kuna ili će joj zapaliti jaknu. Devojka mu je dala novac, ali joj je on ipak zapalio jaknu. Zatim je za vreme nastave užarenim predmetom najpre pokušao da joj na lice utisne slovo 'U', ali je devojka to uspela da izbegne. Zatim joj je žigosao ruku, i to dva puta. Nasilnik je isti predmet utisnuo na vrat još jednom kolegi.
 
"Zapretili su joj da ne sme nikome ništa da kaže, pa je ona zbog straha ćutala. Ali kada su došli na fizičko, profesorka je primetila povrede. Namazala joj je rane i slučaj prijavila razrednoj", rekao jeotac 15-godišnjakinje.
 
Incident se dogodio dok su učenici bili u razredu za vreme nastave, prenosi Zadarski list.
 
Tinejdžerka kaže da joj je nasilnik rekao da je to uradio jer mu je bilo dosadno, te da mu je to "zezancija".
  • M

    07.02.2019 14:05
    Buduci funkcioner HDZ-a...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet