Ubijen policajac kod Sarajeva

Na lokalitetu Suhodol kod Tarčina, na području Sarajeva večeras je ubijen policajac, objavio je Dnevni avaz.
Ubijen policajac kod Sarajeva
Foto: Pixabay
Njegovo telo pronađeno je u blizini objekta koji pripada Upravi policije Federacije BiH (FUP).
 
Prema navodima u tekstu, ubijen je pripadnik FUP-a koji je obezbeđivao taj objekat, a njegovo telo pronađeno je u lokvi krvi, kada je kolega došao da ga smeni na straži. On je do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći podlegao povredama koje su mu, prema prvim rezultatima istrage, nanete vatrenim oružjem. 
 
Na mestu gde je policajac ubijen pronađeno je nekoliko čaura nepoznatog kalibra. Paralelno sa ovim događajem, sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Ušivak, takođe na području sarajevske opštine Hadžići, viđen Edin Gačić koji je pre pet dana kod Konjica ubio Suada Sultanića. 
 
Na taj lokalitet poslata su dva tima specijalne policije MUP-a Kantona Sarajevo, koji proveravaju tačnost ove informacije. Gačić je od ubistva u bekstvu, a označen je kao veoma opasna osoba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet