VIDEO: Učesnici karnevala kod Splita odglumili napad na srpske vaterpoliste

Učesnici karnevala u Kaštel Sućurcu kod Splita odglumili su nedavni napad na vaterpoliste "Crvene zvezde" na splitskoj rivi.
VIDEO: Učesnici karnevala kod Splita odglumili napad na srpske vaterpoliste
Foto: Screenshot
U karnevalskoj povorci provezao se kamion sa maškarama obučenim u dresove "Crvene zvezde", a sve je bilo propraćeno Bajaginom pesmom "Zvezda", javlja Dalmatinski portal.
 
Maškare obučene u dresove Crvene zvezde potom su "napali" muškarci obučeni u trenerke i s palicom u ruci, s tim da je jedan "zvezdaš" skočio u more, što je jasna aluzija na nedavni napad na vaterpoliste "Crvene zvezde" na splitskoj rivi.
 
Napad na vaterpoliste Srbije dogodio se 9. februara na Rivi u Splitu, uoči utakmice beogradske "Crvene zvezde" i splitskog "Mornara". 
 
  • NS

    04.03.2019 01:37
    Ljunav na hrvatski način
    Gospodo "Hrvati" mi ni zakakav performans nebismo obukli vaše kostime na sebe, pa se tako ponosno u njima snimali, pa još i vaše pesme na razglas puštali...morala bi to biti baš velika ĺjubav prema vama. Ovo je čista demonstracija neprežaljene ljubavi hrvatskog naroda prema srpskom narodu i spremnost pojedinaca da za tu ljubav skoče i u ledeno more rizikujući svoje zdravlje....
  • Komit južna Srbija

    03.03.2019 23:41
    90% komentara su od prohrvatskih botova koji zamenjuju teze. Gledajte sebe, pa onda nama nešto pričajte. Ova vest i komentari su VAŠA slika i prilika. A opravdanja su vam za smejanje. Pogotovo maloumni komentar od Prelepa
  • AA

    03.03.2019 21:14
    Seca li se neko kad su u kaficu kod spensa napali hrvatske hokejase? Videli dres na jednom i raspalili ga flasom po glavi. Nikad nisu nadjeni pocinioci.
    I nasilje ovde i tamo je odvratno, ovo pisem samo zbog onih koji tvrde da ovde toga nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.