Kusturica zaboravio da izvadi metke iz ručne torbe kada je krenuo u Rumuniju

Pres služba reditelja Emira Kusturice saopštila je danas da je on na aerodromu u Rumuniji zaustavljen, jer je kod sebe imao 22 metka koje je zaboravio da izvadi iz ručne torbe, koju je poneo sa Mokre gore.
Kusturica zaboravio da izvadi metke iz ručne torbe kada je krenuo u Rumuniju
Foto: Medija centar Beograd
To saopštenje izdato je povodom objave na portalu Telegraf da je Kusturica pre četiri godine uhapšen "sa arsenalom oružja", što je služba Kusturice ocenila ili kao nedovoljno poznavanje rumunskog jezika, ili "zluradu prirodu urednika" tog portala.
 
"Tačno je da je Kusturica, inače pasionirani strelac sa uredno izdatom dozvolom za nošenje pištolja, zaboravio da pri polasku sa Mokre Gore izvadi iz ručne torbe kutiju sa 22 metka kalibra 9 mm, a ne 25 šaržera", piše u saopštenju.
 
Dodaje se da je napravljen zapisnik o pronađenom oružju, a da mu je posle toga dozvoljen odlazak iz te zemlje.
 
"Dve godine nakon toga Kusturica je ponovo je gostovao u Rumuniji, a na stvar sa polupraznom kutijom sa mecima je stavljena tačka. Tako je, kada je zakon u pitanju, sve otišlo u zaborav iz kojeg je ovaj nesporazum i nastao", zaključuje se u saopštenju. Portal Telegraf objavio je juče vest kako je kod Kusturice pre četiri godine pronađeno oružje kada je privatnim avionom putovao iz Tivta u Bukurešt, a da su to rumunske vlasti čuvale kao najstrožu tajnu.
 
  • Gusztav

    01.04.2019 06:08
    "Sta ce jednom normalnom coveku oruzlje na putovanju??"

    Pa i nije bas normalan, ni blizu
  • BulevarEvrope

    01.04.2019 03:03
    His name is Nemanjaaaa, he comes from Serbiaaa, he'll f**king murder yaaa
  • Savetnik

    01.04.2019 01:57
    režiser
    a možda i za odbranu ideoloških građevina od Mokre Gore do Višegrada, juče Ćirom, sutra brzom saobraćajnicom
    https://www.klix.ba/vijesti/bih/donosimo-plan-autoputa-i-brze-ceste-sarajevo-beograd/190227052

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.