Izgoreo autobus iz Kuršumlije u Nemačkoj, vozač u bolnici

U Nemačkoj je izgoreo jedan autobus iz Srbije, čiji je vozač morao da bude prevezen u bolnicu zbog trovanja usled dima.
Izgoreo autobus iz Kuršumlije u Nemačkoj, vozač u bolnici
Foto: Pixabay
Zbog požara, usled kojeg je potpuno izgoreo autobus iz Kuršumlije, kako prenose nemački mediji, autoput A8 kod mesta Holckirhen bio je na više sati zatvoren.
 
Između mesta Holckirhen i Vajarn/Misbaha došlo je tokom noći do požara u autobusu. Putnici su uspeli na vreme da izađu iz autobusa, ali je vozač morao da bude prevezen u bolnicu zbog trovanja usled velikog dima.
 
Prema podacima policije iz Holckirhena, autobus je bio prilično nov. "Neuobičajeno je da tako nov autobus može imati takav kvar", konstatovala je policija.
 
Putnici su, nešto pre ponoći, tokom vožnje u pravcu Minhena osetili da nešto gori i saopštili to vozaču, koji je odmah zastao u zaustavnoj traci. Čim je stao, zadnji deo autobusa bio je zahvaćen plamenom.
 
Svi putnici uspeli su na vreme da napuste autobus i ostali su nepovređeni, ali je vozač u pokušaju da ugasi požar zadobio trovanje. Policija je štetu koja je nastala ovim požarom procenila na oko 200.000 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.