Tinejdžerke uhapšene jer su htele da ubiju devet ljudi

Dve tinejdžerke uhapšene su u američkoj državi Florida jer su planirale da ubiju devet ljudi, javljaju američki mediji.
Tinejdžerke uhapšene jer su htele da ubiju devet ljudi
Foto: Pixabay
Devojčice stare 14 godina uhapšene su 17. aprila u srednjoj školi "Ejvon Park" u istoimenom mestu u državi Floridi, nakon što je nastavnik pronašao njihove planove za ubistvo. Devojčice su osmislile planove kako da dođu do oružja i na koji način da se reše tela.
 
One su privedene, a istraga je u toku, javlja BBC.
 
"Devojčice se suočavaju sa po devet tačaka optužnice za planiranje ubistva i tri tačke za planiranje otmice", navodi BBC i dodaje da su učenice svoj plan nazvale "Projekat 11/9", aludirajući na napad 11. septembra na SAD.
 
One su sastavile listu lica koje će da ubiju sa detaljnim planom kako će to da izvedu. Takođe, one su našle način kako da dođu do oružja i kako će posle svega da unište dokaze tako što će zapaliti tela žrtava.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.