Privedeno 26 "kavčana" zbog ubistva oca vođa "škaljarskog klana"

Inspektori kriminalističke policije priveli su na informativni razgovor 26 osoba bliskih "kavačkom klanu" kako bi proverili njihov alibi u vreme ubistva Kotoranina Veselina Veska Vukotića, oca Jovana i Igora Vukotića, objavio je "Dan".
Policija je, kako saznaje Dan, na licu mesta pronašla šest čaura. Sumnja se da je u atentatu korišćen poluautomatski pištolj. Činjenica da ubica nije ostavio gotovo nijedan trag otežava policijsku istragu.
 
Istražitelji veruju da iza ove likvidacije stoji "kavački klan" koji je u sukobu sa sinovima ubijenog Veselina Vukotića, Igorom i Jovanom, prenose Vijesti.
 
Dodatno je pojačano obezbeđenje članova ova dva klana pošto se strahuje da će ova likvidacija izazvati nove krvave obračune u Kotoru i drugim gradovima širom regiona i Evrope.
 
Vukotić je ubijen u subotu uveče ispred kuće u kojoj je živeo u kotorskom naselju Dobrota. Hice u Vukotića ispalila je za sada nepoznata muška osoba. Prema preliminarnim rezultatima istrage i onoga što se moglo videti na snimcima sa okolnih video-nadzora, ubica je na glavi imao kačket. Na snimcima se vidi i saučesnik koji mu je pomogao nakon ubistva.
 
Otac vođa "škaljarskog klana" u nekoliko navrata je izjavio da policija, posebno pojedine strukture iz Agencije za nacionalnu bezbednost, podmeću njegovim sinovima i da njegovoj porodici crtaju mete, podseća Dan.
  • Lala

    22.04.2019 12:15
    Ne vidim nista pametnije od prepustanja krimosima da se medjusobno prorede a onda sve "pobednike" pohapsiti.
  • Jaja

    22.04.2019 11:02
    Eto kako drzava reaguje kada joj neko ukine izvor prihoda...

    Da umetnici i naucnici placaju reket muriji, mozda bi ih drzava vise stitila...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.