Policajac se kolima zaleteo u povorku dece, linčovala ga masa

Najmanje 10 osoba je poginulo, a 30 povređeno, većinom deca, kada se policajac automobilom zaleteo na uskršnju povorku u Gombeu na severoistoku Nigerije, nakon čega su ga vernici ubili, rekli su svedoci i policija.
Policajac se kolima zaleteo u povorku dece, linčovala ga masa
Foto: Pixabay (ilustracija)
Policajac koji nije bio na dužnosti uleteo je vozilom u povorku dece koja su defilovala u nedelju uveče u Gombeu, rekla je portparolka lokalne policije. Dvojicu muškaraca je napala i ubila ogorčena masa, objasnila je i dodala da je 30 povređene dece u bolnici.
 
Vozač je najpre propustio povorku koja je blokirala saobraćaj, a zatim se okrenuo i namerno u nju zaleteo.
  • Nsnn

    23.04.2019 11:00
    Ovako sve te ludake resavati , najefikasniji metod , kakvo sudjenje pa zatvori pa cuda
  • ааа

    23.04.2019 10:04
    ааа
    Следећи ће добро да размисли, пре него што понови овакво шта...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.