Uhapšena braća Čulum zbog ubistva banjalučkog biznismena u Sanskom Mostu

Policija Unsko-sanskog kantona uhapsila je braću Nermina i Armina Ćuluma, koji se dovode u vezu sa ubistvom banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, potvrdio je komesar policije Unsko-sanskog kantona Mujo Koričić za portal radiosarajevo.ba.
Uhapšena braća Čulum zbog ubistva banjalučkog biznismena u Sanskom Mostu
Foto: Pixabay
Koričić je rekao da ne može da otkrije ništa više u vezi sa ovim hapšenjima. Policija je danas zbog ubistava banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića uhapsila Emilia Baldu i Gorana Milanovića, dok je poternica raspisana za saučesnikom Benedijem Đukanovićem.
 
Sinoć oko 22.30 časova u naselju u Glamočani kod Banjaluke, nadomak svog imanja, ubijen je Slaviša Krunić, vlasnik više preduzeća, među kojima i firme za zaštitu objekata "Sektor Sekjuriti", lanca pekara "Žitopeka" i kompanije "Žitoprodukt".
 
Prilikom napada ubijen je i Kunićev pratilac Žarko Pavlović sa Pala, dok je njegov vozač Goran Ilić preživeo atentat i nalazi se van životne opasnosti. U razmeni vatre poginuo je i jedan od napadača, Željko Kovačević, koji je ranije osuđivan zbog raznih krivičnih dela.
  • Marko

    24.04.2019 09:10
    Zbunjujuće i naopako
    Pročitavši naslov, nisam siguran gde se desilo ubistvo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.