Obustavljena potraga za dečakom koji je upao u nabujali potok

Šestogodišnjak je upao u nabujali potok kod porodične kuće u blizini Žepča, potvrdila je za N1 Sarajevo portparolka MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Aldina Ahmić.
Obustavljena potraga za dečakom koji je upao u nabujali potok
Foto: Pixabay
Potraga je obustavljena u popodnevnim satima, nakon što je pretraženo korito potoka u koji je dečak upao.
 
Dečak je u nabujali potok upao dok je vozio bicikl, koji je pronađen nekoliko stotina metara od mesta nesreće. Majka dečaka je skočila za njim u bujicu, ali nije uspela da dođe do njega. 
 
Meštani Begovog Hana satima su pregledali svaki metar korita potoka, kukama pretraživali dno, a u akciju su uključeni i pripadnici Gorske službe spasavanja Žepče, Kantonalne uprave civilne zaštite i Specijalne policijske jedinice MUP-a ZDK.
 
Potraga bi trebalo da se nastavi sutra. "Čim sam saznao šta se desilo, to je bilo negde oko 11 sati. Još mi je jedan rođak naišao, otišli smo uz reku. Ušli smo u vodu da ga tražimo, a za njim su pošli snaha i supruga od rođaka. Sve smo pretražili, ali nikakvih rezultata nije bilo. Brat i snaha su završili na psihijatriji, kako i ne bi", kazao je rođak dečaka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet