Ćiro Blažević u predizbornom spotu stranke Milorada Pupovca

Proslavljeni fudbalski trener Miroslav Ćiro Blažević, koji je pripadnik HDZ-a, snimio je predizborni spot za Samostalnu demokratsku srpsku stranku.
On se odazvao pozivu Milorada Pupovca da se priključi kampanji za evropske izbore. Spot tek treba da bude emitovan.
 
"Neko mora početi s pozitivnim ponašanjem, pa nek to budem ja. Ja sam prava osoba za ovaj spot i nije me briga za negativne komentare", rekao je Blažević za RTL.
 
On je naveo da niko ne može da ospori njegov "patriotizam i šta je napravio za Hrvatsku", ali ističe da je on pravi čovek da da primer da "ne smemo da se mrzimo, nego da treba da se tolerišemo".
 
"Mi smo dobili mnogo njegovom podrškom, a mislim da je i ukupno naše društvo sa njegovim gestom dobilo mnogo. I zato to posebno cenim", izjavio je Milorad Pupovac.
  • Kacanka

    16.05.2019 18:00
    @Nikola iz NS
    Imaju li oni takvog Milorada?
    Bravo za obojicu...i za Ciru i za Pupavca!!
  • Армаггедон

    16.05.2019 15:56
    Ћиро легендо!
  • Nikola iz Novog Sada

    16.05.2019 15:33
    5+
    Imamo li i mi nekog Ćiru?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet