Potpredsednik italijanske vlade pod istragom zbog zloupotrebe državnih aviona

Potpredsednik italijanske vlade Mateo Salvini nalazi se pod istragom zbog moguće zloupotrebe državnih aviona tokom kampanje koju je vodio.
Potpredsednik italijanske vlade pod istragom zbog zloupotrebe državnih aviona
Foto: Youtube (Screenshot)
Tužioci su otvorili istragu pošto je dnevnik "Republika" izvestio da je Salvini leteo oko 20 puta na događaje u okviru kampanje pred glasanje za Evropski parlament 26. maja, preneo je AP.
 
Salvini (46), koji je i ministar unutrašnjih poslova, negirao je bilo kakvu ilegalnu upotrebu javnih resursa.
 
"Nema zloupotrebe, nema nepravilnosti, nijedan državni ili policijski let tokom kampanje, ali uvek za državne obaveze", naveo je Salvini u izjavi koju je prosledio njegov portparol.
  • Ns 49

    17.05.2019 04:54
    Salvini je izuzetan državnik ali čim malo nisi po volji svetskih moćnika odmah ti nešto napakuju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.