Majka i dve ćerke srpskog porekla umrle od gladi u Beču

Obdukcija tela majke i dve bliznakinje srpskog porekla, koja su početkom nedelje pronađene u njihovom stanu u Beču, pokazala je da su umrle od gladi, saopšteno je danas.
Procenjeno je da su žene umrle krajem marta ili početkom aprila, a pronađene su tek početkom ove nedelje.
 
"Prva toksikološka istraga nije pokazala tragove trovanja. Detaljna analiza biće sprovedena narednih nedelja", rekao je portparol policije Patrik Majerhofer i dodao da su žene živele izolovano i da u stanu nisu pronađene nikakve namirnice.
 
Jedna prijateljica porodice alarmirala je policiju, tvrdeći da se njenoj prijateljici nešto dogodilo jer je dugo nije videla. Pošto su razvalili vrata, policajci su u predsoblju naišli na leš Vesne M. (45), a u dnevnom boravku pronašli su njene dve ćerke bliznakinje (18), koje su ležale mrtve na kauču.
 
Iako na telima nema tragova nasilja, policija vodi istragu i u smeru nasilne smrti. Navode da se mogućnost nasilja ne može isključiti, pošto porodica nije nepoznata vlastima.
 
Majka i njene ćerke tri puta su bežale od nasilnog supruga, odnosno oca, u Žensku kuću. Tek potom je došlo do razvoda i muž se odselio, a Vesna M. ostala je sama sa ćerkama.
 
Procenjuje se da je ona imala problema u poziciji samohrane majke i u negovanju hendikepiranih ćerki.
  • Ema

    24.05.2019 02:30
    Tuga
    Boze kakav je to zivot. Od roditelja koji su verovatno sa radoscu i ponosom ocekivali da im se deca rode do toga da one umru od gladi onda kada je nasilnik konacno otisao. Ceo taj zivot izmedju ta 2 dogadjaja..pa je li ikoga od njih 4 sunce makar malo za zivota ogrejalo..
  • :-(

    23.05.2019 22:09
    :'(
    Nesreća.
    Srbi izgleda ne mogu da izbegnu glad i torturu.
  • Srđan

    23.05.2019 16:48
    Sad kad Vučićeve sendvič-botine krenu da spamuju spiku "eto, vidite, ni na Zapadu ne teku med i mleko"... :(

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet