Francuskinja od 102 godine osumnjičena za ubistvo cimerke u domu

Francusko tužilaštvo otvorilo je danas istragu zbog ubistva starice od 92 godine u jednom staračkom domu na severu Francuske, za šta je osumnjičena njena cimerka od 102 godine, koja je prebačena u psihijatrijsku bolnicu.
Francuskinja od 102 godine osumnjičena za ubistvo cimerke u domu
Foto: Pixabay
Žrtva je pronađena u subotu uveče, nešto posle ponoći, mrtva u krevetu sa otečenim licem.
 
Obdukcija je pokazala da je starica usmrćena davljenjem i da je dobila nekoliko udaraca po glavi.
 
Njena cimerka od 102 godine je burno i nervozno reagovala na vest o tragediji i zbog toga je prebačena na odoljenje psihijatrije obližnje bolnice. Izvori iz bolnice su naveli da je starica u konfuznom stanju rekla da je "nekog ubila".
 
Tužilaštvo je navelo da je istraga otvorena, ali se čekaju psihijatrijski nalazi pre eventualnog pokretanja postupka protiv stogodišnjakinje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.