Putnici savladali agresivnog čoveka na letu za Sudan

Putnici Turkiš erlajnsa na letu za Sudan morali su da savladaju čoveka koji je par minuta po poletanju postao agresivan.
Putnici savladali agresivnog čoveka na letu za Sudan
Foto: Pixabay
Naime, on je počeo da vrišti i da udara u kutiju s maskom za kiseonik i u prozor, a zatim oborio stjuardese i krenuo ka pilotskoj kabini.
 
Fotograf AP koji je u petak bio u tom avionu rekao je da je nekoliko putnika zaustavilo tog čoveka. Posada ga je smirila nakon desetak minuta i vratila ga na sedište. Navedeno je da se taj putnik žalio da ne može da diše.
 
Iako je avion prvobitno nastavio let ka Kartumu, piloti su 2,5 sata kasnije objavili da vraćaju avion u Istanbul. Nekoliko minuta kasnije, čovek je ponovo ustao i krenuo ka prednjem delu aviona, gde su ga ostali uhvatili i pokušali da mu stave plastične lisice, čemu se on opirao.
 
Avion je sleteo u Istanbul tri sata po poletanju, a policija je odvela čoveka koji je izazvao problem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.