Malteška policija traži Srbina zbog napada nožem na Makedonca

Malteška policija pokrenula je masovnu poteru nakon napada nožem koji se dogodio u Bugibi.
Malteška policija traži Srbina zbog napada nožem na Makedonca
Foto: Youtube (Screenshot)
Kako je saopštila, policija tretira napad kao pokušaj ubistva, preneo je portal 89.7 bej. Policija traži Srbina, čija je žrtva bio 58-godišnji muškarac iz Makedonije, koji se bori za život u bolnici.
 
Napad se dogodio u ponedeljak uveče oko 21.00 u Pajonir ulici u Bugibi. Pripadnici policije pretražuju Bugibu, Kvavru i Sent Pols bej kako bi pronašli napadača.
  • nn

    26.06.2019 20:25
    Blago nama sa ovakvim izaslanicima po svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.