Vođi navijača Budućnosti godina dana zatvora

Aleksandar Čaka Ivanović, vođa navijača Budućnosti, "Varvara", osuđen je na godinu dana zatvora zbog napada na dvojicu policajaca nakon utakmice Sutjeska – Budućnost u Nikšiću.
Vođi navijača Budućnosti godina dana zatvora
Foto: 021.rs
Osnovni državni tužilac, Željko Perović, odustao je od dela optužnog akta koji se odnosi na to da je Ivanović policajcu Ljubiši Vukoviću naneo telesnu povredu, pošto je veštačenjem utvrdkeno da pomenuti policajac nije zadobio povredu glave, kako je tvrdio.
 
Odbrana je najavila da će podneti žalbu na presudu.
 
Ivanović je nakon incidenta u Nikšiću, 3. aprila, pretučen i zadobio je teške telesne povrede, ali još uvek nije utvrđeno ko ga je od službenika policije pretukao.
 
On se od 5. aprila nalazi u pritvoru, a povodom njegovog slučaja vodi se i drugi spor u kome je Ivanović oštećeni.
  • Лука Лабан

    27.06.2019 07:50
    Чаку режим циља због других ствари!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.