U Albaniji zabranjeni spotovi Cece

Agencija za audiovizuelne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitovanja pesama Svetlane Cece Ražnatović, supruge pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, a nakon žalbi da je u programu namenjenom manjinama emitovan spot srpske pevačice.
To je učinjeno jer je Ražnatovićeva više puta imala antialbanske istupe i da su njene pesme, kako se tvrdi, "inspirisale zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu", preneli su albanski mediji.
 
Kako se navodi, naglašeno je da program namenjen manjinama treba da služi prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama, a ne da promoviše osobe koje su konkretnim potezima pokazale suprotno.
 
U saopštenju AMA Ražnatovićeva je okarakterisana kao "problematična pevačica" koja je svojim ranijim pesmama i izjavama "inspirisala zločine u BiH i na Kosovu, podržala nehumana dela supruga Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio".
 
"Skrećemo pažnju da izbegavate takve slučajeve", saopštila je AMA.
  • Kaćanka

    17.07.2019 17:05
    Na stranu politika al ovo bi trebalo zabraniti svakako!
  • mrva

    17.07.2019 13:33
    znaci i albanci su kulturniji od nas
  • Sodoma i Gomora

    17.07.2019 13:23
    Zbog zlodela njenog muza za koga kazu da je ziv i krije se,ni ona ni deca ni pokolenja se nemogu oorati od greha.Dzabe joj sve i sns i vucic,i iostali novokonponovani i silikoni i napumpana usta u vila i automobila i sunda oko nje nema tu srece.Imaju Albanci pravo,tako treba.Neka trpi zbog prolivenih suza mnogih majki!Nije,je sramota,da se uopste pohavljuje u javnosti a i sama je sedela u zatvoru i nosila nanogicu,Fuuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.