Merkel o svom zdravlju: U stanju sam da obavljam kancelarski posao

Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je odbacila bojazni u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i rekla da je u stanju da obavlja kancelarski posao.
"Mogu da obavljam ovu ulogu. Imam jak lični interes za svoje zdravlje, a kao što sam rekla, 2021. je godina kada se zaključuje moj politički rad", rekla je Merkel na konferenciji za novinare u Berlinu. 
 
Ona je u šali dodala da se nada da će "biti života i posle politike", preneo je "Sputnjik". 
 
Njena izjava usledila je nakon što je više puta vidno drhtala tokom javnih ceremonija tokom nekoliko poslednjih nedelja. Merkelova je posle prve takve epizode 18. juna objasnila da je to bila posledica ekstremne vrućine, ali se drhtanje ponovilo sedam dana kasnije.
 
Ona je tada ponovo naglasila da se oseća dobro i da može da ispunjava sve svoje obaveze.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet