Udavila se na Aljasci tražeći čuveni autobus iz filma "Into the Wild"

Jedna mlada Beloruskinja udavila se u reci na Aljasci, u SAD, pokušavajući da dođe do napuštenog autobusa poznatog po knjizi i filmu "Into the Wild".
Veramika Maikamava (24), i njen suprug, Pjotr Markielau, takođe 24, u četvrtak su krenuli ka autobusu u kojem je izletnik Kristofer Mekendles preminuo 1992. godine, objavio je lokalni list iz Ferbanksa.
 
Taj autobus je bio uzrok niza nesreća otkako se proslavio, prvo po knjizi Džona Krakauera objavljenoj 1996, a zatim po filmu Šona Pena iz 2007. godine. Ova dela prikazuju život i smrt Mekendlesa koji je otišao u divljinu Aljaske s malo hrane i opreme i proveo leto živeći u napuštenom autobusu. Mekendles je nađen mrtav u autobusu skoro četiri meseca kasnije.
 
Suprug utopljenice je vlastima u Ferbanksu u četvrtak prijavio smrt svoje surpuge tokom izleta. Par je pokušao da pređe nabujalu reku Teklanika kada je matica povukla i potopila ženu. Muž je rekao da je nedaleko uspeo da je izvadi iz reke, ali je već bila mrtva.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet