Meč u BiH prekinut zbog skandiranja imena Ratka Mladića

Fudbalski susret četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Radnika i Borca nakratko je prekinut u drugom poluvremenu zato što su navijači gostiju susreta skandirali ime Ratka Mladića.
U 67. minuti susreta u Bijeljini glavni sudija utakmice Zoran Grbić je prekinuo meč i poslao igrače u svlačionicu ubog nesportsko navijanja navijača gostiju.
 
Navijačka grupa Lešinari je skandirala ime ratnog zločinca Ratka Mladića. Iako ih je službeni spiker upozorio da to ne rade, oni su nastavili, pa je sudija Grbić odlučio da prekine meč, prenosi klix.ba.
 
Intervenisao je i kapiten Borca Stojan Vranješ koji je otišao pred Lešinare, a nakon što su ga oni poslušali i prestali sa skandiranjem Mladićevog imena susret je nastavljen nakon nekoliko minuta.
  • Eggy

    10.08.2019 21:35
    Kako adekvatno ime za navijacku grupu. Svaka cats...
  • Darwin

    10.08.2019 21:28
    Nije im dosta klanja i sranja. Samo napred imam predugovor sa Ikeom da im prodam prazan prostor balkana za dobre pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet