Francuz poginuo na električnom trotinetu, udario ga motociklista

Jedan tridesetogodišnji Francuz poginuo je na električnom trotinetu nakon što ga je na A 86 autoputu u predgrađu Pariza udario motociklista, koji je u nesreći teško povređen i nalazi se u bolnici, javlja "Gardijan".
Francuz poginuo na električnom trotinetu, udario ga motociklista
Foto: 021.rs
Ovaj udes se dogodio oko ponoći, kada se iz nepoznatog razloga vozač trotineta uključio na autoput. Policija istražuje da li je na trotinetu imao sistem za signalizaciju. Utvrđeno je samo da se nalazio u levoj traci u trenutku nesreće.
 
To je treća nesreća sa smrtnim ishodom u okolini Pariza, u koju je bio umešan električni motocikl.
 
Prošle sedmice je dvoje ljudi povređeno vozeći električne trotinete - jedna 27-godišnjakinja u Lionu i 41-godišnjak u Lilu, a policija je pozvala svedoke tih nesreća da se jave.
 
Gradske vlasti u Parizu, gde je na ulicama oko 20.000 električnih trotineta, posle pritužbi pešaka uvele su ograničenje brzine na 20 kilometara na sat i novčane kazne od 135 evra za vozače trotineta koji ne budu poštovali zabranu vožnje po trotoaru.
  • ××

    12.08.2019 16:37
    Na poslednju vandrednu konferenciju za stampu Vucic dosao na E trotinetu pevajuci ispred predsednistva they see me rollin they hatin.
  • Ime*

    12.08.2019 10:12
    Može sutra vest da je u Šangaju poginuo biciklista... Davno nije bilo pljuvanja.
  • Pešak

    12.08.2019 08:42
    Vreme je
    Vreme je da se električnim trotintima pozabavi celo društvo i da ih smesti u okvire saobraćajnih propisa. Njihovu vožnju treba ograničiti na 20 km/h maksimalno i dozvoliti je samo po biciklističkim stazama a gde ih nema brzinu po trotoaru ograničiti na 10km/h. Kazne 15000 din

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.