Snimao ispod sukanja više od 550 žena

Jedan muškarac je uhapšen u Madridu pod sumnjom da je potajno svojim mobilnim telefonom snimao ispod sukanja više od 550 žena i da je na internetu objavio veći deo sadržaja, piše BBC.
Snimao ispod sukanja više od 550 žena
Foto: Pixabay
Ovaj 53-godišnji Kolumbijac, koji duži niz godina boravi u glavnom gradu Španije, navodno je sadržaj snimio mobilnim telefonom skrivenim u njegovom ruksaku. Policija navodi da je preneo najmanje 283 videozapisa na pornografske internet stranice, prikupivši milione pregleda.
 
Mnoge od 550 žrtava, od kojih su neke bile i maloletne, snimljene su u metrou. 
 
Muškarac je optužen da svakodnevno zlostavlja žene još od prošlog leta kada je počeo da prenosi sadržaj na internet. Isto je radio i u supermarketima, a mnoge žene koje su bile meta njegovih napada su rekle kako im se u početku činio izuzetno susretljivim, ali sve s ciljem da im se približi.
 
Policija je započela nadgledanje osumnjičenog i uhapsila ga dok je snimao ženu u metrou. U toku pretresa njegovog stana, policija je otkrila laptope i računare sa stotinama videosnimaka, a njegova veb stranica ima 3.519 pretplatnika. Osumnjičenom je određen pritvor.
 
U Španiji se neprikladno snimanje žena bez njihovog pristanka smatra seksualnim zlostavljanjem i počinioci mogu biti suočeni sa zatvorskom kaznom. Takođe, ovo je nedavno postalo krivično delo i u Engleskoj i Velsu nakon kampanje književnice Đine Martin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet