VIDEO: Grom udario u drvo na golf turniru, povređeno šestoro ljudi

Šest gledalaca povređeno je nakon što je grom udario u stablo na Fedeks kupu u Atlanti, golf turniru u organizaciji PGA-a.
Nezgoda se dogodila oko pola sata nakon što su organizatori zbog lošeg vremena prekinuli turnir. Većina gledalaca od kiše se sakrila ispod obližnjih stabala, a jedno od njih grom je potpuno spržio i povredio one koju su bili pod njegovom krošnjom. Hitno su prevezeni u bolnicu, ali informacija o težini njihovih povreda još nema.
 
"Na semaforima smo upozorili gledaoce da se približava oluja i da se sklone. Omogućili smo im da koriste prostore turnira, ali neki su odlučili da ostanu na terenu. Žao nam je što je došlo do nezgode i želimo brz oporavak povređenima", rekao je potpredsednik PGA-a Mark Rasel.
 
 
Na sličan način 1991. godine u SAD-u su poginule dve osobe, jedna na turniru u Minesoti, a druga u Indijani.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet