I dalje u bekstvu vozač iz Srbije koji je pustio da kombi s migrantima sleti u reku

Vozač kombija s 11 migranata, koji je bežeći od policije sleteo u reku Kupu i potom ostavio vozilo da tone, državljanin je Srbije i dalje je u bekstvu, izjavio je zamenik direktora hrvatske policije Josip Ćelić.
I dalje u bekstvu vozač iz Srbije koji je pustio da kombi s migrantima sleti u reku
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Vozač, državljanin Srbije, i dalje je u bekstvu. On je pobegao u smeru minskog polja", rekao je Ćelić za hrvatsku Novu TV.
 
Načelnik Uprave za granicu hrvatske policije Josip Ničeno izjavio je da su na graničnom prelazu Bajakovo, između Srbije i Hrvatske, uhapšene tri osobe koje se dovode u vezu s tim slučajem.
 
"Na graničnom prelazu Bajakovo zadržane su tri osobe koje dovodimo u vezu s krijumčarenjem migranata i događajem kod Slatine Pokupske. Vozač kombija pobegao je u minsko polje i policija za njim intenzivno traga", rekao je Ničeno.
 
Kombi nemačkih registarskih oznaka sleteo je u noći između subote i nedelje u reku Kupu pošto je hrvatska policija pokušala da ga zaustavi u mestu Slatina Pokupska na području Gline. Vozač je iskočio iz vozila pre nego što je sletelo u reku i pobegao prema "minski sumnjivom području", ostavivši kombi da tone, dok su policijski službenici na mestu razbili prozorska stakla kombija i počeli da spasavaju ljude.
 
Iz vozila u vodi izvučeno je 11 migranata, od kojih je jedna žena kasnije preminula.
  • Ovdašnji

    26.08.2019 10:39
    Voleo bih da ga uhvate i da oseti punu snagu hrvatske dobrodošlice.

    Takva gnjida ne zaslužuje nikakvu podršku.
  • Pavle

    26.08.2019 10:02
    Neka leva zapažanja
    Stalno se s jedne strane pominje najezda migranata, kolone itd, a s druge švercovanje tipa kombi. Znači istovremeno su i dobrodošli i nisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.