Preminuo Robert Akselrod koji je davao glas lordu Zedu iz Moćnih rendžera

Robert Akselrod, poznat po tome što je dao glas lordu Zedu i Finsteru u nekada mega-popularnoj dečjoj TV seriji iz 90-ih godina prošlog veka "Moćni rendžeri", preminuo je u 70. godini, objavio je njegov agent na Tviteru.
"Robert je uživao u susretima sa svojim obožavaocima i trudio se da ih nadahne da prate svoje želje. Njegova divna duša nikada neće biti zaboravljena i mi se tešimo znajući da će sećanje na njega živeti u svima onima koje je inspirisao, upoznao i znao", naveo je Akselrodov agent.
 
Akselrod je započeo karijeru kao gitarista početkom 1970-ih, pre nego što je prešao na glumu. "Pozajmio" je glas više od 150 likova, uključujući Vizardmona iz japanske animirane serije "Digimon".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet