Kruzer kod Boke kotorske tražio pomoć, hitno evakuisano dete

Kruzer "MSC Opera" na izlazu iz Kumborskog tesnaca u Boki kotorskoj zatražio je sinoć preko Pomorskog operativnog centra Uprave pomorske sigurnosti Crne Gore hitnu evakuaciju petogodišnjeg deteta zbog bolesti, objavili su lokalni mediji.
Kruzer kod Boke kotorske tražio pomoć, hitno evakuisano dete
Foto: Pixabay
Obavešteni su svi državni organi - Sektor granične policije, Operativno-komunikacioni centar i Zavod za hitnu medicinsku pomoć.
 
Turistički čamac "Gracijana" i plovilo pilotske službe Luke Kotor su preuzeli dete u pratnji brodskog doktora i roditelja i prevezli ga do luke Zelenika, gde su ga čekali ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, agent brodara MSC i lučke vlasti. Bolesno dete je iskrcano sa broda u 22 časa, a 12 minuta kasnije stiglo je u luku Zelenika, gde je iskrcano u pratnji roditelja i još jednog deteta.
 
"MSC Opera" nastavila je krstarenje Mediteranom i trenutno iz Boke plovi ka grčkoj luci Mikonos.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet