Dva civila poginula tokom napada Turske na Siriju

Dva civila su poginula, a još dvoje je ranjeno, prilikom napada turske vojske na mesto Ras Elajn, na severu Sirije.
Dva civila poginula tokom napada Turske na Siriju
Foto: Pixabay
To je saopštio Centar za koordinaciju vojnih operacija Sirijskih demokratskih snaga, prenosi Sputnjik. Prema navodima predstavnika kurdskih snaga, Turska je napala i gradove Darbasija, Malikija, Kamišli u provinciji Hasaka, kao i gradove Tel Abjad i Ajn Isa u Raki.
 
Osim toga, dodaju Kurdi, napad je izveden i na dalekovode i na vodovodnu stanicu koja pijaćom vodom snabdeva grad Hasaku.
 
U međuvremenu je sirijska državna televizija saopštila i da su napadi Turske obustavljeni, kao i da se trenutno uklanjaju betonski blokovi koji su razmešteni na sirijsko-turskom graničnom prelazu, piše Sputnjik.
 
Prema nepotvrđenim informacijama, mediji su preneli da su Kurdi, nakon turskog napada, ispalili šest raketa na turski grad Nisajbin.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet