Učesnik triatlona poginuo tokom takmičenja u Sloveniji

Tokom 7. porečkog triatlona, u nedelju je preminuo 67-ogodišnji slovenački državljanin, učesnik takmičenja, dok je plivao u moru u akvatoriju Zelene lagune na prvoj od tri predviđene deonice, izvestila je istarska policija.
Učesnik triatlona poginuo tokom takmičenja u Sloveniji
Foto: Pixabay
Sve se dogodilo u 9.20 tokom prve discipline triatlona odnosno plivanja na stazi dugoj 1,9 kilometara. Muškarcu su pokušale pomoći ekipe Hitne pomoći i organizatora, ali nisu uspeli da ga reanimiraju.
 
Nadležni državni tužilac naložio je da se telo preveze na odeljenje patologije i obavi obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti 67-ogodišnjaka.
 
Sedmo izdanje Poreč Triatlon nastavljeno je, a nakon 1,9 kilometara plivanja, usledilo je 87 kilometara bicikliranja i 21 kilometar trčanja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet