Uhapšen zatvorenik koji je pobegao iz zatvora, dok su čuvari kupovali sendviče

Policija Severne Makedonije uhapsila je zatvorenika koji je pobegao čuvarima kada su ga vraćali u zatvor "Idrizovo" sa pregleda u bolnici u Skoplju.
Uhapšen zatvorenik koji je pobegao iz zatvora, dok su čuvari kupovali sendviče
Foto: Pixabay (ilustracija)
Kako su objavili lokalni mediji, 37-godišnji Fidan Iseni, koji je čuvarima pobegao oko 11 sati, kada su zastali da kupe sendviče, pronađen je i uhapšen oko 17.30h, na putu prema kosovskoj granici.
 
"Prema policijskim izvorima, begunac je lociran oko 17h u blizini sela Presnica u opštini Lipkovo, nakon čega je vraćen na izdržavanje zatvorske kazne u Kazneno-popravnoj ustanovi Idrizovo", navodi televizija Sitel.
 
Iseni je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina i sedam meseci, zbog više krivičnih dela, među kojima i krijumčarenja migranata, a do sada je odležao godinu i po.
  • Lepi Mara

    15.10.2019 23:03
    Tačno će sendviči uništiti Balkan...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.