Letačko osoblje Lufthanze u nedelju u štrajku

Sindikat letačkog osoblja nemačke Lufthanze UFO pozvao je svoje članove na petočasovni štrajk u nedelju, 20. oktobra.
Letačko osoblje Lufthanze u nedelju u štrajku
Foto: Pixabay
Poziv na štrajk usledio je zbog eskalacije spora oko plata u toj avio-kompaniji.
 
"Pozivamo celokupno kabinsko osoblje da se ne pojavi na poslu između 6 i 11 sati ujutro u dva najprometnija vazduhoplovna čvorišta - u Frankfurtu i Minhenu", naveo je predsedavajući UFO Danijel Flor u video poruci zaposlenima.
 
Rukovodstvo Lufthanze je planirani štrajk nazvalo nezakonitim i poručilo da će pokušati da obezbedi realizaciju kompletnog reda letenja.
 
Najveća nemačka avio-kompanija smanjuje troškove kako bi se izborila sa jakom konkurencijom i visokim cenama goriva u avio-sektoru.
  • Wunderschön

    15.10.2019 14:39
    Šokiran a i shocked mori....
    Čekaj bre, pa to je Evropa, raj, ono sa dugom na nebu, ostvareni ljudi, inteligencija, demokratija, Nemačka - ej bre - Nemačka! Lider Evrope, ljudi!

    Pa kako sad to, u tom raju, neko nezadovoljan?

    Ili su nezadovoljni, kao mi nekada sa Jugoslavijom, ne shvatajući da može mnogo gore da nam bude, od bonova za benzin i stabilizacije?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet