Obezbeđenju na aerodromu u Dubrovniku oteli torbu sa 90.000 evra i pobegli

Dvojica muškaraca opljačkali su pripadnike obezbeđenja na aerodromu u Dubrovniku, a nakon toka motorom pobegli u nepoznatom pravcu, potvrdili su u policiji.
Pljačkaši su oteli novac i motociklom se udaljili u nepoznatom pravcu, a potraga za njima i otetim plenom intenzivno traje, kao i utvrđivanje svih ostalih za istragu relevantnih podataka. Više detalja biće poznato po okončanju istrage.
 
Kako Dnevnik.hr nezvanično saznaje, radi se o 90.000 evra u gotovini. 
 
Sve se dogodilo pred Upravnom zgradom u prisustvu mnogobrojnih svedoka, među kojima su bili i pripadnici policije.
 
Dvojica na motoru presrela su ženu i muškarca i oteli torbu u trenutku kada ju je muškarac stavljao u auto. Torba im je ispala u jednom trenutku, pa su morali da je podignu sa zemlje, a policija je ubrzo krenula u potragu za njima.
 
Nezvanično, radi se o pazaru Areodroma Dubrovnik od proteklog vikenda koji je kombijem trebalo da bude prebačen u Dubrovnik.
  • Vezane vesti

    21.10.2019 14:47
    Da nisu pobegli u Dubai?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet