VIDEO: Za nekoliko minuta opljačkali zlataru u centru Splita, šteta milionska

Trojica maskiranih muškaraca opljačkala su zlataru u centru Splita u noći između nedelje i ponedeljka, a brzometnu krađu snimile su nadzorne kamere.
"Imamo službu koja čuva objekat. U trenutku provale oglasio se alarm. Obezbeđenje je stiglo za nekoliko minuta, ali pljačkaši su bili brži, pokupili su nakit i pobegli. Digli su 'rolo' vrata kao da su njihova, razbili neprobojno staklo, neverovatno mi je da su to uspeli", kazao je vlasnik zlatare Ivan Đonlić za 24sata.
 
Pljačkaši su bili odeveni u bele kombinezone, na rukama su imali rukavice, za vezu im je služio "voki toki" i slušalice u ušima, a zlato su trpali u torbe.
 
Đonlić dodaje da se vidi da su sve dobro isplanirali, da su bili brzi i organizovani. 
 
"Tačno su znali šta će uzeti, šte ne treba ni otvarati ni uzeti, gde šta stoji. Šteta je milionska", kazao je Đonić.
 
Nakon pljačke trojac je pobegao, a vlasnik pretpostavlja da su imali organizovanu "evakuaciju" iz centra grada.
 
  • Novosađanka

    05.11.2019 18:53
    Hm
    Hrvoje,mozda si ih i ti poslao?
    Osiguranje dobro isplacuje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet