VIDEO: Urušio se deo plafona pozorišta Pikadili u Londonu, više povređenih

Nekoliko osoba je povređeno, a više od 1.000 je evakuisano kada se tokom predstave urušio plafon pozorišta Pikadili u Londonu.
Sve se odigralo sinoć tokom izvođenja predstave "Smrt trgovačkog putnika" rađenoj po delu Artura Milera, u kojoj glavnu ulogu igra američki glumac Vendel Pirs. Pet osoba je prevezeno u bolnicu.
 
U pozorištu su se začuli vrisci kada se nešto pre 20 sati po lokalnom vremenu urušio deo plafona pozorišta. Pirs, koji tumači ulogu trgovačkog putnika Vilija Lomana, izvinio se zbog prekida predstave koja je na repertoaru od ponedeljka. Na video snimaku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako je američki glumac ispred pozorišta pozivao gledaoce da dođu drugi put da pogledaju predstavu.
 
"Veoma smo počastvovani što ste večeras došli. Mnogo nam je žao što se ovo dogodilo", rekao je Pirs.
 
Novinar BBC-a Jan Hedou, koji je bio u publici, naveo je da se plafon urušio oko 20 minuta posle početka predstave. On je naveo da je pre urušavanja curela voda koja se pretvorila u jak mlaz, kao i da je zbog radova na zgradi bili postavljena skela.
 
Iz pozorišta je saopšteno da se deo plafona urušio i da je pet osoba prebačeno u bolnicu. Uzrok urušavanja za sada nije poznat. U decembru 2013. godine, 76 osoba je povređeno, od koji sedmoro teže, kada se tokom predstave urušio deo plafona londonskog pozorišta Apolo.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.