Pucnjava na univerzitetu u Rusiji

Najmanje jedna osoba je danas ubijena, a tri su ranjene kada je student otvorio vatru na fakultetu u Blagoveščensku, na dalekom istoku Rusije u regionu Amur, a potom izvršio samoubistvo.
Pucnjava na univerzitetu u Rusiji
Foto: Pixabay
"Tela dvojice mladića, među kojima i napadača, pronađena su na mestu napada. Prema preliminarnim informacijama, tri osobe su ranjene", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova te oblasti.
 
U saopštenju se navodi da je jedan mladić naišao na putu na policijsku patrolu i rekao im za pucnjavu na univerzitetu. Policija je uočila naoružanog napadača na drugom spratu zgrade.
 
Napadač je pucao i na policajce koji su uzvratili vatru. Niko od policajaca nije povređen.
 
Policija veruje da je sukob koji je napadač imao sa kolegama sa fakulteta mogući motiv napada. Izvori službe za vanredne situacije rekli su da je napadač počeo da puca nakon što mu je rečeno da napusti učionicu pošto je kasnio na čas. Jedan ranjeni tinejdžer je u kritičnom stanju. 
 
Ruski istražni odbor je objavio da su dosadašnji rezultati istrage pokazali da je 19-godišnji student Građevinskog fakulteta otvorio vatru u toj obrazovnoj ustanovi. Ranjena su tri mladića, od 17, 19 i 20 godina.
  • Kopito

    14.11.2019 17:44
    @Puk. Ratko Puškaš Ne bi vam prvi put bilo da pogrešno mislite, naročito ne na ovom mestu. No eno danas i pucnjava u školi u Los Anđelesu, nadam se da je to zaokružilo vašu današnju sreću i radost.
  • Copy&Paste

    14.11.2019 13:11
    A kada su to Srbi nešto pametno radili?
    Pa još od 82-ge i Dinastije, samo su nešto kopirali i imitirali, i nikad nešto pametno da preduzmu.

    Reći će ti se samo kasnije, kad ti dođe ideja da se vratiš.
    Samo, tada nećeš imati prevoza za nazad, već ćeš biti osuđen na to da gledaš pečurke.
    I, džabe pare onda.
  • Buduci iseljenik

    14.11.2019 12:48
    @Copy&Paste

    Zasto Srbi masovno beze na zapad ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet