Uhapšena dadilja u Skoplju osumnjičena da je u igraonici tukla dvogodišnje dete

Policija u Skoplju uhapsila je dadilju zbog fizičkog napada na dvogodišnje dete koje je čuvala, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije.
Uhapšena dadilja u Skoplju osumnjičena da je u igraonici tukla dvogodišnje dete
Foto: Pixabay
Kako se navodi, 59-godišnja Ž. P. je uhapšena u četvrtak u 15.57, nakon što je vlasnik ugostiteljskog objekta prijavio da je u njegovoj "igroteci" ona "fizički napala maloletno dete".
 
Policija i skopski tužilac koji su izvršili uviđaj, utvrdili su da je Ž. P. angažovana da radi kao dadilja kod Skopljanke D. D. (43) i da je fizički napala njenog dvogodišnjeg sina. Lokalni mediji su objavili snimak sa nadzorme kamere na kojem se vidi da žena u "igroteci" kafića šamara dete i gura ga da sedne na stolicu.
 
To nije prvi put da je u Skoplju uhvaćena dadilja da maltretira dete. Prethodno je 2015. kamerom koju je otac postavio u igračku, snimljena dadilja koja maltretira devetomesečnu bebu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.