Dva dečaka u Indiji umrla nakon što su upala u velike lonce vruće supe

Dva dečaka su, u odvojenim incidentima u Indiji ovoga meseca, upala u velike lonce vruće supe i umrla od opekotina.
U Indiji se ručkovi u školama i vrtićima kuvaju u velikim loncima koji mogu biti prečnika do 1,2 metra.
 
Trogodišnji dečak je 18. novembra, tokom porodičnog slavlja u gradu Shabadu, pao u veliki lonac s vrućim tradicionalnim jelom - sambharom. Sambhar je začinjena supa od povrća i sočiva koja je popularna u južnoj Indiji.
 
Dečak je slučajno pomerio poklopac i upao u vruće jelo. Odmah je prevezen u bolnicu, ali je ipak preminuo od opekotina, piše CNN.
 
Pet dana ranije, 13. novembra, šestogodišnji Behlapuram Reddy pao je tokom boravka u vrtiću u selu Panyam u lonac pun vrućeg sambhara.
 
"Reddy je za vreme ručka potrčao sa svojim drugarima iz grupe u trpezariju", rekao je policajac R.M. Basha. "U naletu je slučajno upao u lonac sambhara. U trpezariji tada nije bilo nikoga od osoblja škole. Iz lonca su ga izvukli lokalni radnici i odveli u bolnicu", dodao je.
 
Reddy je neko vreme boravio u bolnici i lekari su pokušavali da mu saniraju opekotine, međutim prošle nedelje je podlegao povredama.
 
Policija u ovom slučaju istražuje dve osobe, uključujući direktora škole, kako bi utvrdila da li je smrt dečaka nastala zbog nemara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet