Uhapšen komunalni policajac u Budvi koji je vozio pripit

Budvanska policija uhapsila je M M. (36) iz Budve, zaposlenog u komunalnoj policiji, koji je sa 2,53 promila alkohola u krvi vozio automobil.
 Uhapšen komunalni policajac u Budvi koji je vozio pripit
Foto: Pixabay
Sudija Suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović saslušao ga je jutros i odredio mu kaznu zatvora od 30 dana.
 
Sudija je saopštio da je jutros saslušao M. M. iz Budve zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola i da je on imao 2,53 promila alkohola u krvi.
 
On je kažnjen sa 30 dana zatvora i zabranom upravljanja putničkim motornim vozilima 'B' kategorije 60 dana, saopštio je portparol suda. On je istakao da je kazna odmerena jer se radi o licu koje je prvi put evidentirano u prekršajnoj evidenciji.
 
Otežavajuća okolnost je to što je M. M. službeno lice, "koje mora imati veći stepen spoznaje o zabranjenosti radnji koje predstavljaju povredu javnog poretka, a koje su utvrđene zakonom ili drugim propisom i za koji je propisana sankcija", rekao je portparol suda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet